Totalistandsættelse

Står du og skal igang med en total istandsættelse?

Så kunne du formentlig godt bruge lidt hjælp til at holde styr på alle enderne!

Totalya har stor erfaring med totalistandsættelse og renovering af tyrkiske boliger. Vi kan forvandle gamle, trætte lejligheder til moderne lejligheder med en arkitektonisk indretning efter kundens ønske. Vi kan både bygge i tyrkisk og skandinavisk stil, ligesom vi kan bruge skandinaviske materialer, hvis kunden ønsker det.

Inden arbejdet går igang, kan vi skitsere og levendegøre de muligheder og ønsker, I har.

Skal der laves en gennemgribende renovering, kan det være nødvendigt at lave ingeniørberegninger. Det kunne f.eks. være i tilfælde af, at det vil være nødvendigt at fjerne bærende vægge. I renoveringsfasen vil der løbende blive lavet kvalitetssikring, så man som arbejdstager har en sikkerhed for at byggeriet er udført i høj kvalitet.

Vi sørger for en kontrolleret proces med de rette håndværkere til et budget, der holder.

Totalya bliver ofte tilbudt ældre lejligheder med en unik beliggenhed, som vi nogle gange vælger at opkøbe og istandsætte. Leder I  derfor efter en lejlighed med den helt rigtige beliggenhed, kan det måske hjælpe at få et overblik over de lejligheder Totalya har lavet totalistandsættelser på. Læs mere under Salg/Udlejning.

Har I spørgsmål til vores arbejdet med totalistandsættelser, så kontakt os endelig. Vi står klar til en uforpligtende snak.