SolarVenti

Undgå fugtproblemer om vinteren – SolarVenti skaber et godt indeklima

 

I de mere kold og fugtig periode i Alanya med risiko for kolde temperaturer, vil det påvirke indeklimaet i jeres lejligheder eller villa. Kombinationen med en højere fugtighed, ingen udluftning og konstruktioner som er lettere modtagelig mod fugt end dem vi kender fra Danmark, oplever mange problemer med indervægge som afskaller og danner skimmelproblemer. Men alle disse problemer kan afhjælpes med SolarVenti’s produkt som kun vil kræve en investering og derefter er systemet selvkørende.

Vi kan derfor nu med glæde præsentere produktet SolarVenti for de danske og skandinaviske kunder, som kan erhverves til en yderst fornuftig pris.

TILBUD – TILBUD – TILBUD – 2021

Vi har et restparti af SolarVenti paneler som vi kan sælge meget billigt. NEDSATTE PRISER. Nedenfor ses de modeller vi har på lager samt de gode priser.

1 stk. SV2 – op til 20 m² – Normalpris 2000 kr. – Sælges nu til kun 1000 kr.
1 stk. SV3 – op til 25 m² – Normalpris 2500 kr. – Sælges nu til kun 1250 kr.
5 stk. SV7 – op til 50 m² – Normalpris 5000 kr. – Sælges nu til kun 2300 kr.
1 stk. SV14 – op til 80 m² – Normalpris 8000 kr. – Sælges nu til kun 3800 kr.

Vi har flere forskellige modeller alt efter antal m² rum som der skal opvarmes, fra 30m² – 80m². Vi vil derfor opfordre jer til at kontakte os og vi kan lave et uforpligtende tilbud hvor vi vurdere jeres ejendom/lejlighed således at vi får placeret panelet på den mest optimale vægflade.
Vi har folk der kan montere panelet men det er også muligt at stå for montagen selv, da den er meget simpel og med dansk montagevejledning.

Kontakt os allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Her ses en illustration af hvordan solpanelet virker.